Mikkelin Silmäasema

Maaherrankatu 22
015 211 595

Avoinna

Ti - To klo 9-17

Silmälääkäri Ajanvaraus

015 162 555

Facebook Facebook

aurinkolasit

Aurinkolasit

Silmät kannattaa suojata haitalliselta UV-säteilyltä laadukkailla aurinkolaseilla eikä rantabulevardilta ostetuilla kopiolla. Myös lasten silmät on tärkeää suojata. Silmät altistuvat UV-säteilylle vuoden kaikkina päivinä, myös sisätiloissa ja pilvisellä säällä. Säteilyn vaikutukset kumuloituvat koko eliniän lisäten riskiä sairastua ihosyöpään tai harmaakaihiin.

Laaja aurinkolasimallistomme sisältää tunnettuja laatumerkkejä. Perinteisistä klassikoista uusiin suosittuihin brändeihin. Aurinkolaseissamme yhdistyvät upea muotoilu ja laadukkaat linssit. Voit hankkia aurinkolasit myös omilla voimakkuuksilla.  Lisäksi meillä on kattava valikoima silmälasien päälle laitettavia aurinkolaseja ja clip-on-ripustimia. Kun etsit suojaavia aurinkolaseja vaativiin olosuhteisiin tai aurinkolaseja omaan tyyliisi erottuaksesi muista, löydät ne meiltä.

Aurinkolasien linssejä on mahdollista saada eri väreillä ja ominaisuuksilla eri käyttötarkoituksiin sopivina mm. golfiin, veneilyyn, kalastukseen, pyöräilyyn, ampumiseen, lasketteluun ja hiihtämiseen

Edustamiamme merkkejä

Valikoimistamme löytyy mm. seuraavia laatukehyksiä.

Dolce & Gabbana, Prada, Ray-Ban, Serengeti, Police, Julbo, Gucci, Eleven Paris, Bolle, Cebe