Mikkelin Silmäasema

Maaherrankatu 22
015 211 595

Avoinna

Ti - To klo 9-17

Silmälääkäri Ajanvaraus

015 162 555

Facebook Facebook

silmalasit

Silmälasit

Liikkeessämme on valittavinasi satoja yksilöllisiä silmälasikehyksiä, joista löydät varmaan tyyliisi sopivat. Tai sitten hankimme sellaiset. Kaikki kehyksemme ovat laadukkaita ja tunnettuja merkkejä muodin huipulta.

Yksityisenä optikkoliikkeenä voimme valita mallistomme vapaasti, joten tarjontamme on monipuolinen ja uusiutuu jatkuvasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään Sinua sopivien kehysten valinnassa. Linssit valitsemme laadun perusteella. Tunnemme valmistajat ja tiedämme mikä linssi soveltuu parhaiten käyttötarkoitukseesi. Modernit huippulinssit vaativat yksilölliset mitat, jolloin laatulinsseistä saadaan kaikki irti Sinun eduksesi.

Koska emme ole ulkoistaneet korjauspalveluja, voimme taata henkilökohtaisen ja yksilöllisiin tarpeisiisi perustuvan palvelun kaikilla näönhuollon osa-alueilla.

Kehyksien ja linssien laadulla on suuri merkitys silmälasien käyttömukavuuteen, kestävyyteen ja varsinkin persoonalliseen ulkonäköösi.

Seuraamme markkinoita ja pidämme hintamme kilpailukykyisinä. Meiltä ostaessasi tiedät saavasi laatutuotteet oikeaan hintaan.

Uusien merkkikehyksien lisäksi valikoimassamme löytyy myös perinteisiäkehyksiä ja retromalleja. Ajattomia klassikoita ja hyviä peruskehyksiä.

Edustamiamme merkkejä

Valikoimistamme löytyy mm. seuraavia laatukehyksiä.

Prada, Dolce & Gabbana, Skaga, Gucci, Police, Ray-Ban, Bolle, Cebe ja Serengeti